Honden zijn van harte welkom in onze Bed and Breakfast

Je hond mag mee!

De Veluwe is voor je hond een groot feest! We zijn zelf ook hondenliefhebbers en begrijpen het als geen ander dat je jouw hond het liefst bij je hebt wanneer je er zelf op uit trekt.

Een hond, of twee middelgrote honden zijn welkom in onze Bed and Breakfast! We hebben wel een paar simpele regels. Honden moeten zindelijk zijn en mogen niet op de slaapkamers. Neem zijn/haar hondenkussen of bench mee! 

Losloopgebieden

Er zijn tal van losloopgebieden in de buurt waar jouw hond heerlijk zijn gang kan gaan. Vlakbij onze Bed and Breakfast zijn een aantal kleine losloopgebieden. Wanneer je met je hond een lange wandeling wilt maken dan is Het Rozendaalse Veld (zie foto) een aanrader! Dat ligt op 10 minuten van onze Bed and Breakfast. Op De Veluwe zijn sowieso een flink aantal plekken waar je hond los kan lopen. Kijk ook maar eens op doggydating

Zwemmen met je hond

Onze Bed and Breakfast ligt op steenworp afstand van rivier de IJssel, bij het zuidelijk deel van De Veluwe. Er zijn tal van strandjes waar je je hond kunnen laten zwemmen. Onze hond op de foto wil pas bij 30 graden hooguit tot z’n knietjes er in!;-) We hebben handdoeken in onze Bed and Breakfast klaarliggen om je hond af te drogen na een zwempartij!